ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,3157
ALTIN
2.292,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
24°C
Bursa
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

2021 yılı faaliyet raporu onaylandı!

2021 yılı faaliyet raporu onaylandı!
11.04.2022
209
A+
A-

Orhangazi Belediyesi Nisan Ayı belediye meclis toplantısı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın Başkanlığında meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Nisan ayı meclis toplantısında 13 Gündem maddesi ile 3 Ek Gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Orhangazi Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısında, Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Gençlik ve Spor Bakanlığı adına tahsisli Orhangazi Kapalı yüzme havuzunun Orhangazi Belediyesine Tahsisi için Belediye Başkanına protokol imzalama yetkisi verilmesi oylandı. Çeltikçi mahallesinde bulunan iki farklı taşınmazlar üzerinde 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile 1/1000 ölçekli Orhangazi Revizyonu uygulama imar planı plan hükümleri kapsamında değişikliği İmar Komisyonuna havale edildi. BUSMEK projesi olan ana kucağı çocuk eğitim merkezi faaliyetinde kullanılmak üzere tahsisi ve protokol imzalama yetkisi verilmesi Plan ve Bütçe, Hukuk komisyonlarına havalesi yapıldı.

Çevre ve Şehircilik ve iklim Bakanlığı tarafından Orhangazi Belediyesine 700,000TL hibe ile çöp toplama aracının alınabilmesi, 2022 mali yılın T cetveline işlenmesi, satın alınan aracın devir işlemlerinin takip etmesi için bir personelin görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi. 2021 model Mercedes Benz marka çöp kamyonu Orhangazi Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere hibe olarak kabulü 2022 yılı mali yılı bütçesi T cetveline işlenmesi ve satın alma işlemlerini takip etmesi için bir personel görevlendirmesi hukuk ve plan ve bütçe komisyonlarına havalesi gerçekleşti. Orhangazi Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında Çeltikçi mahallesinde yoldan ihdas bedeli İmar komisyonu ile plan ve bütçe komisyonuna havalesi gerçekleşti. İdari meclis kararı ise imar komisyonuna havale edildi.

Kadın Komisyonuna, Orhangazi Belediyesinin 3 tane kadın meclis üyeleri olan Filiz Filiz, Melda Çancı ve Nimet Ercan seçildi.

2021 Faaliyet raporu onaylandı

Orhangazi Belediyesi Nisan Ayı meclis toplantısının en son gündem maddesi olan Faaliyet raporu görüşüldü. Faaliyet raporu maddesi yasa gereği meclis birinci Başkanvekili İlhan Kılıç başkanlık yaptı. Faaliyet raporu gündem maddesi ile ilgili CHP meclis üyesi Fatih Demir, İyi Parti meclis üyesi Mehmet Burhan ile Ak Parti meclis üyesi Ergül Aydın söz alarak faaliyet raporu ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “Öncelikle sizleri Şahsım ve grubum adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutluyor, böyle hep birlikte bayrama ulaşmayı Mevlam nasip etsin. Görüşmesini gerçekleştirmiş olduğumuz 2021 Faaliyet raporuyla ilgili söz almış bulunuyorum.

Sözlerimin hemen başında 2021 yılı Faaliyet raporunu inceleyen değerlendiren bugün burada söz alıp eleştirilerini gerçekleştiren tüm meclis üyelerime çok teşekkür ediyorum. Faaliyetlerimizin gerçekleşmesinde her zaman maddi manevi yanımızda olan, Cumhur İttifakının çok değerli Bakan ve Milletvekillerine, her iki il ve ilçe başkanlarıma ve yönetimine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş beye, Orhangazi Belediye Meclis Üyelerime, Faaliyeti yürüten Başkan Yardımcılarımızdan en altta ki çalışanlarımıza kadar tüm personelimize, dualarıyla her zaman yanımızda olan tüm halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Tabi ki bir diğer teşekkürümü de, Faaliyet raporumuzun hazırlanmasında görev alan başta mali hizmetler ve özel kalem müdürlerimiz ve tüm personeline, Özellikle Basın bürosundaki personelimize çok teşekkür ediyorum.dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.