enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,4349
ALTIN
2.435,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
17°C
Bursa
17°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Minik Başkan projelerini anlattı

Minik Başkan projelerini anlattı
23.04.2022
317
A+
A-

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Geleneği doğrultusunda koltuğunu Atatürk ilkokulu 4. sınıf F Şubesi Öğrencisi Rabia Erel’e devretti. Başkanlık makamında 22 Nisan Cuma günü saat 11:00’de gerçekleştirilen devir teslim Töreni renkli görüntülere şahitlik etti.

Rabia Başkandan büyük projeler

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneği doğrultusunda, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın‘dan Başkanlık koltuğunu devralan Atatürk ilkokulu 4.sınıf öğrencisi Rabia Erel devir teslim sonrası projelerini “ Öncelikle ilçemiz için çocuk dostu olan projelerim var. Küçük kardeşlerim için Her mahallede kreş ve oyun evleri açmayı planlıyorum. Sportif faaliyetlerimizi gerçekleştirebileceğiniz daha çok alanlar, kaykay pistleri yapmak gibi çalışmalarımı sürdüreceğim. Biz çocuklar Hayvanları çok seviyoruz. Sokakta onların hepsi de sahipsiz. Onları o halde görmek bizleri üzüyor. İlçedeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak, hayvanlarımızı bu durumdan kurtaracağız. Ayrıca günümüzde sürdürülebilir enerjinin önemi çok büyük. Yenilenebilir enerji kaynakları konusunda kaynakları geliştirmeyi düşünüyorum. Örneğin atık yağmur suyu toplama merkezleri kurup bu suları sokak ve caddeleri yıkamada kullanmayı düşünüyorum. Bunun yanında güneş enerjisi ile çalışan sokak lambaları ve şarj istasyonları kurulması konusunda projelerim var. Tüm ilçe halkımız için Festival, konser ve kültürel faaliyetler yapmayı planlıyorum.“ Şeklinde açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.