CHP Orhangazi ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı yoğun katılım ve coşku ile yapıldı. Yürüyüşe CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da katıldı.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 101.yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP Orhangazi ilçe başkanlığı tarafından siteler Orkent bölgesinden başlayıp Cumhuriyet Alanına kadar devam eden Fener Alayı gerçekleştirildi. Marşlar sloganlar ile başlayan Fener Alayı’na CHP İlçe başkanı Berna İl, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, meclis üyeleri yöneticiler ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cumhuriyet Alanında sona erdi
CHP’nin Cumhuriyet Yürüyüşü şarkılar türküler eşliğinde Cumhuriyet Alanına kadar sürdü. Burada İlçe başkanı Berna İl ile CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, alandaki vatandaşlara hitap edip Cumhuriyet’i kutladılar. Yürüyüş havai fişek gösterisi ile tamamlandı.
