enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
44,7636
ALTIN
6.914,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Cuma Çok Bulutlu
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

Ticaret Odası’nda mali paydaş toplantısı

Ticaret Odası’nda mali paydaş toplantısı

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, kurumlar arası diyalogu arttırarak özellikle ilçemizdeki ticari konu ve alanlarda yaşanan aksaklıkların çözümü, sıkıntıların giderilmesi amacıyla, Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Vergi Dairesi,  Orhangazi SGK ile SMMM Orhangazi Temsilciliği yetkililerinin katılımıyla “Mali Paydaş Toplantısı” gerçekleştirildi.

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Orhangazi Vergi Dairesi Müdürü Hacı Gönülal, Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürü Mahmud Niyazoğlu, Orhangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Ermiş, Bursa SMMMO Orhangazi Temsilcilik Başkanı Ahmet Tamer Oğuzoğlu ve ilgili kurum/kuruluşların temsilcileri katılım sağladı.

Toplantıda; Kayıt Dışı Ekonomi, Şehir içi trafik/otopark sorunları, Firmalara yapılan Tebligatlarda yaşanan aksaklıklar, Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı meslek komitelerinin talep ve önerileri görüşüldü.

Hatırlı’dan Kayıt Dışı Ekonomiyle Ortak Mücadele Vurgusu

Mali Paydaş Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunun Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı; “İlçemizde bulunan paydaşlarımız ile diyalogları arttırmak amacıyla, zaman zaman bir araya gelerek, oda üyelerimizin ve vatandaşlarımızı ilgilendiren konularda ortak sorunlarımızın çözümüne yönelik görüşmelerde bulunuyoruz. Bugün üyelerimizden ve paydaşlarımızdan gelen taleplere dayalı olarak belirlenen gündem maddelerini değerlendirmek üzere toplandık. Gelen öneri ve karşılaşılan problemleri nasıl çözeriz ve daha hızlı nasıl sonuçlandırabiliriz noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle her türlü kayıt dışı faaliyetin ilçe ekonomisine zarar veriyor olması aynı zamanda haksız rekabet ortamının oluşmasına neden olmaktadır” dedi.

Bu sebeple tüm paydaşlar “Kayıt Dışının” ortak bir sorun olduğunu dile getirdi.

Trafik ve Park Sorunları Yaşamı Olumsuz Etkiliyor

Toplantıda ayrıca, ilçede yaşayan tüm vatandaşları olumsuz etkileyen trafik ve otopark sorunları hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Mali Paydaş toplantısı sonrasında Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan açıklamada; “Katıldığımız her platformda üyelerimizin ve vatandaşlarımızın karşılaştığı sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceğiz” denildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.