enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,4771
ALTIN
2.426,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
18°C
Bursa
18°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
21°C

1310 Depremzede Orhangazi’de

1310 Depremzede Orhangazi’de
A+
A-

Kahramanmaraş Merkezli Meydana gelen büyük deprem felaketi sonrasında Orhangazi’ye nakli yapılan depremzede sayısı bin 310 kişiyi buldu. Kaymakamlık koordinasyonu ile ev temini yapılan depremzedeler için yine Kaymakamlık koordinasyonu ile ev eşyası başta olmak üzere diğer temel ihtiyaçları da karşılanıyor.

Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen iki büyük deprem sonrasında büyük bir yıkımın yaşandığı 10 ilden farklı şehirlere nakledilen depremzedelerden Orhangazi’ye gelen aile sayısı 290 oldu.

1310 kişi Orhangazi’de

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Orhangazi’de ikamet edecekleri evleri ayarlanan depremzedelerden Orhangazi’ye nakli gerçekleşen 290 aile ve 1310 kişi için de Kaymakamlık yardım koordinasyonunu sürdürüyor.

Ev eşyası ve temel ihtiyaç malzemeleri

Kaymakamlık Orhangazi’de bulunan 1310 kişi için Kapalı Spor Salonu’nda bir yardım marketi oluşturdu. Burada ailelerin günlük ihtiyaçlarından kıyafete kadar bir çok ihtiyacı da karşılanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.