enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,2708
ALTIN
2.412,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
26°C
Bursa
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Yağmurlu
14°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C

AK Parti 14 Mayı’a hazır

AK Parti 14 Mayı’a hazır
A+
A-

Ak Parti Orhangazi İlçe teşkilatı, partinin kuruluşundan bugüne kadar yönetim kademelerinde, belediye başkanlığı, meclis üyeliği kadın ve gençlik kolları başkanlığı yapmış tüm üyelerler iftar programında bir araya geldi. İftarda konuşan ilçe başkanı Gökhan Ulusu, AK Parti Orhangazi olarak 14 Mayıs seçimine ve yeni bir zafere hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı, Nadır Tesislerinde iftar programı düzenledi. Programa AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Milletvekili Zafer Işık, Milletvekili adayları İrfan Akkaya, Mustafa Kaya, önceki dönem Milletvekili İsmail Aydın, geçmiş dönemde ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, yöneticilik, kadın kolları başkanlığı, gençlik kolları başkanlığı yapmış çok sayıda isim katıldı.

Yeni zafere hazırız

Programda konuşan AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu, Ak Parti’nin güçlü ve büyük bir aile olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da her fırsatta dile getirdiği gibi, AK Parti’de görev bir bayrak yarışıdır, AK Prati’de eski ve yeni diye bir şey söz konusu değildir. Kuruluşumuzdan bugüne kadar görev alan tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte çok büyük bir aileyiz dedi. İlçe başkanı Gökhan Ulusu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekili seçimlerine de teşkilat olarak tüm kademeleri ile hazır olduklarını belirterek, Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı bileşenleri ile birlikte yeni bir zafere hazırız. Ülkemizi ihya ve inşa yolunda durup dinlenmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz dedi. Programda Belediye Başkanı Bekir Aydın, eski ilçe başkanları Fahrettin Uludağ, önceki dönem belediye başkanlarından Neşet Çağlayan ve Yusuf Korkusuz, önceki dönem milletvekili İsmail Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Milletvekili adayları İrfan Akkaya ve Mustafa Kaya da söz alarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.