enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,4135
ALTIN
2.401,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Yağmurlu
21°C
Bursa
21°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
23°C

Grup Kolpa Konseri’ne Yerli ve Milli otomobil TOGG ile girdi

Grup Kolpa Konseri’ne Yerli ve Milli otomobil TOGG ile girdi
07.05.2023
8
A+
A-

Sanayi ve Teknoloi Bakanı Mustafa Varank Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen GaziFest kapsamında Orhangazi’de İznik Gölü Orhangazi sahilindeki festival alanında Grup Kolpa Konseri’ne Yerli ve Milli otomobil TOGG ile girdi. Gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Varank, kalabalık arasında güçlükle ilerledi. Sahneye çıkan Varank genlere hitap etti.

Konser alanında gençlere bir konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Maşallah. Gençler. Buraya neyle geldim biliyor musunuz? Türkiye’nin otomobili topla geldim. Turgu gördünüz mü hiç. Bakın burada beğendiniz mi? Evet ne diyorsunuz? Gençler bu akşam eğleneceksiniz. Biraz. Hava soğuk ama. Siz üşümezsiniz değil mi? Evet. Genç arkadaşlarımızı biz çok seviyoruz. Çok kıymetli bizim için gençler. ve onlara güveniyoruz. Türkiye yüz yılını gençler inşa edecek. Bunu biliyoruz. Nereden biliyoruz biliyor musunuz? Türkiye’nin insansız hava araç. üreten bir şirket var Baykar. O baykar da çalışanların yaş ortalaması kaç biliyor musunuz? Yirmi sekiz, yirmi sekiz. Yirmi sekiz yaşındaki gençler. Dünyadan ses getirebiliyorlar. Onun için biz diyoruz ki ne kadar çok desteklersek onlar da dünyada o kadar ses getirdi. Türkiye yüzyılını beraber inşa etmeye var mısınız? Tarafa çıkabilir miyiz acaba? Durmak yok, eğlenmeye devam. Ben de bir abiniz. Size abiniz olarak sizlerle beraber yol yürümek istiyorum. Bu şarkıyı istiyorum. Hepsini bana atarsın. Geçen gün Özlüce tepeye gittim Bursa’da. Dediler ki araba piyasası en. Götürdüm, tozu götürdüm. Orada piyasa yaptık gençlerle. Dediler Sayın Bakanım her zaman gelir. Onun işi ben diyorum ki. Bundan sonra biz gençlerle hep beraber getirelim. Sizlere gençler hem eğlensinler hem Türkiye için çalışsınlar. Türkiye yüz yılını inşa etsinler. Buna var mısınız. Çok teşekkür ediyoruz. Keyifli bir konser diliyoruz. Inşallah beraber yol yürüyelim diyoruz. Sizleri Allah’a emanet ediyoruz dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.