enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,4375
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
19°C
Bursa
19°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Çok Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

2024 yılının ilk mesajı Hazal’dan

2024 yılının ilk mesajı Hazal’dan
27.12.2023
6
A+
A-

Orhangazi Tuna İlk Okulu 1/D sınıfı öğrencisi Hazal Durgut, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı ziyaret etti.  Ziyarette Hazal Durgut,  2024 yılına girmeye günler kala yazdığı mektubu Belediye Başkanı Bekir Aydın’a vererek güzel dileklerini ve umutlarını ifade etti. Başkan Aydın sevgili evladımızın 2024 yılı için güzel mesajlar içeren mektubunu almaktan dolayı çok mutlu oldum. Bugüne kadar aldığım en güzel hediye olduğunu ifade edebilirim dedi.

 

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Günler Ayları, Aylar ise bir yılı daha geride bıraktığımızı gösterdi ve 2023 yılının bitmesine günler kaldı. Böylesine yoğun çalışma temposu içerisinde anlamlı hediyeler bizlerin tüm yorgunluğunu alıyor. Tuna İlköğretim Okulu 1/D Sınıfı öğrencimiz güzel yavrumuz Hazal Durgut’u mektubunu aldığımda ve okuduğumda beni çok heyecanlandır ve mutlu etti.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

İlçemizin her alanında halkımıza hizmet noktasında her geçen gün daha fazla mesai harcayarak geçiriyoruz. Özellikle gençlerimiz yavrularımız için ne yapsak azdır. Hem oyun alanlarını hem de spor alanlarını her geçen gün daha fazlalaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bizlerin tek bir hayali ve amacı vardır oda gençlerimize daha da yaşanabilir bir Orhangazi bırakmaktır. Bu anlamda Hazal yavrumun bana yazdığı ve 2024 yılı için umutlarını okudukça inan ben daha fazla heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Ben bu anlamda öncelikle Hazal Yavrumuzu yetiştiren ailesine ve kendisine ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki çok güzel yerlere gelecektir ve geleceği gerçekten çok parlak olacaktır” ifadelerini kullandı.

Tuna İlk Öğretim öğrencisi Hazal Durgut’u Orhangazi Belediye Başkanına yazdığı mektup;

Merhaba Bekir Amca, Ben Hazal Durgut. Artık okuyorum ve yazıyorum. Ülkeme aileme faydalı bir insan olmayı diliyorum. İlk yeni yıl mesajımı size yazmak istedim. Orhangazi için yaptıklarınız için teşekkür ederim. Yeni yılınız kutlu olsun.

Ziyaret sonrası Hazal Durgut’a Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın tarafından başarı dilekleriyle birlikte kitap hediye edildi. Kitap ve bebek hediyesini alan Hazal çok mutlu olduğunu söyledi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.