enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
32,4375
ALTIN
2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
16°C
Bursa
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
A+
A-

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için 9 Kasımda başlayan AK Parti aday adayı  başvuruları süreci bu gün saat 17.00 itibari ile sona erdi. Süreç içinde AK Parti Orhangazi ilçe başkanlığına 8 isim başvurusunu teslim etti. Başvuru süresinin sona ermesi ile yazılı bir açıklamada bulunan AK Parti ilçe Başkanı Gökhan Ulusu şu ifadeler yer verdi;

“Kıymetli Hemşehrilerim; Öncelikle hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

28 Mayıs Seçimleri’nde gerek ilçemizde gerekse ülke genelinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a göstermiş olduğunuz teveccüh bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir.

Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde elde etmiş olduğumuz büyük zaferle birlikte Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte başlatmış olmanın haklı onurunu ve gururunu yaşadık.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde ise bir kez daha Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle vererek yeni bir zafer için yollara revan olmaya başladık.

AK Parti teşkilatları olarak belirlenen takvim içerisinde Belediye Başkan Aday Adaylıklarını tamamlamış bulunmaktayız.

Aziz milletimizin ve kıymetli teşkilat mensuplarımızın partimize göstermiş oldukları ilgi ve alaka neticesinde 8 (sekiz) aday adayımız partimize resmî başvurularını yaparak süreci tamamlamış oldular.

AK Parti Genel Merkezimiz tarafından daha önce de belirtilmiş olduğu gibi mevcut Belediye Başkanımız ve Mevcut İlçe Başkanları da doğal aday olduğunu da siz kıymetli kamuoyuna bildiririz.

Aday adayı başvurularını gerçekleştiren kıymetli yol arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor; sürecin Partimize, Cumhur İttifakımıza ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.