enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpbursahaberOrhangazihaberlerson dakikagüncelbüyükşehirsiyaset
DOLAR
44,7613
ALTIN
6.942,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa
Az Bulutlu
20°C
Bursa
20°C
Az Bulutlu
Çarşamba Çok Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C

Bozbey: “AK Parti’ye Geçecek” İddialarına Gülümseyip Geçtim

Bozbey: “AK Parti’ye Geçecek” İddialarına Gülümseyip Geçtim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı.

Basın mensuplarının sorusu üzerine konuşan Bozbey, iddiaları tebessümle karşıladığını belirterek, “Öyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir durum yok. Nedenini bilmiyorum, bunu onlara sormak lazım. Ancak basınımızı çok önemsiyorum. Basınımızın özgür olması, sorumlu habercilik yapması gerektiğine inanıyorum. Bu tür haberlerle kişileri farklı yönlere çekmenin doğru sonuçlar doğurmayacağı kanaatindeyim. Haberi görünce sadece gülümsedim” dedi.

Bugün “Başkan Bozbey Burada” programı kapsamında Yenişehir’de vatandaşlarla bir araya gelen Bozbey, gündeme yansıyan iddialara değinerek, “Bursa’ya hizmet ediyoruz ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize değer katan, Bursalının hayatına dokunan birçok önemli projeyi yaşama geçirdik. Daha da büyük projeler için çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yayılan söylentileri dikkate almadığını vurgulayan Bozbey, sözlerini şöyle tamamladı:
“Biz işimizin başındayız, vatandaşımız için çalışıyoruz. Sosyal medyada kaynağı belirsiz kişiler üzerinden yayılan iddiaları dikkate bile almıyorum. Bu iddiaların tek bir amacı olabilir; bizler işimizin başında proje üretirken, vatandaşımızın gülümsemesini arzu ederken onlar tam tersine başka şeylerin peşindeler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.