Orhangazi CHP İlçe Başkanı Berna, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yücel Arıcı, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleriyle birlikte Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle sakinleriyle samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Hürriyet Mahallesi’nin öncelikli sorunları, talepleri ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Vatandaşlar, altyapıdan sosyal hizmetlere kadar birçok konuda beklentilerini dile getirirken, CHP heyeti de hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bilgi verdi.
İlçe Başkanı Berna, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Hürriyet Mahallesi’nde hemşehrilerimizle buluşarak onların sesine kulak verdik. Sorunları yerinde dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık. Daha güçlü, daha yaşanabilir bir mahalle için çalışmalarımız sürecek.”
CHP’nin mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki dönemde de ilçe genelinde devam edeceği ve her bölgenin sorunlarının yerinde tespit edileceği bildirildi.