Orhangazi’de çocuklar ve gençler için yeni bir uyuşturucu tehdidi ortaya çıktı. MHP Orhangazi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, sıvı formda ve kokusuz olduğu belirtilen bu tehlikeli maddenin fark edilmesinin zor olduğunu belirterek yetkilileri ve aileleri uyardı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Orhangazi İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, son dönemde ilçede yeni bir uyuşturucu türünün yayılmaya başladığını belirterek kamuoyuna önemli bir duyuru yaptı. Sıvılaştırılmış sprey formunda olan bu maddenin kokusuz ve her yüzeye uygulanabilir olması nedeniyle büyük bir tehdit oluşturduğunu vurgulayan Bozoğlu, konunun ciddiyetine dikkat çekti.
Yetkililere ve Velilere Çağrı
MHP Orhangazi İlçe Başkanlığı olarak konuyu Kaymakamlık, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile paylaştıklarını belirten Halil Bozoğlu, yetkililerin bu tehdide karşı daha etkin önlemler alması gerektiğini ifade etti. Güvenlik güçlerinin uyuşturucuyla mücadelede özverili çalışmalarına teşekkür eden Bozoğlu, özellikle Milli Eğitim Müdürlüğü’ne çağrıda bulunarak okullarda bilinçlendirme seminerlerinin artırılması gerektiğini vurguladı.
Velilere de önemli sorumluluklar düştüğünü belirten Bozoğlu, ailelerin çocuklarının çevresini daha yakından takip etmesi ve şüpheli durumları yetkililere bildirmesi gerektiğini söyledi.
“Gençlerimizi Korumak İçin Birlikte Hareket Etmeliyiz”
MHP Orhangazi İlçe Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacaklarını belirten Bozoğlu, yetkililerin ve toplumun bu mücadelede daha kararlı ve duyarlı hareket etmesi gerektiğini dile getirdi. Bozoğlu, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak hepimizin sorumluluğudur. Birlikte hareket edersek, onları bu tehlikeden uzak tutabiliriz” ifadelerini kullandı.